GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten
Steigermateriaal & Ondersteuningsmateriaal

Ondersteunings- of steigermateriaal kopen?

We zien het op de bouwplaats vrijwel altijd; ondersteunings- of steigermateriaal. Of het nou is om een plafond tijdelijk te ondersteunen of om een steiger mee te ondersteunen, dit materiaal is nodig bij vrijwel elke (grote) bouwproject. Bij AllesVoorDeBouwplaats kunt u terecht voor diverse ondersteuning...

Ondersteunings- of steigermateriaal kopen?

We zien het op de bouwplaats vrijwel altijd; ondersteunings- of steigermateriaal. Of het nou is om een plafond tijdelijk te ondersteunen of om een steiger mee te ondersteunen, dit materiaal is nodig bij vrijwel elke (grote) bouwproject. Bij AllesVoorDeBouwplaats kunt u terecht voor diverse ondersteunings- en steigermaterialen. Van schroefstempels tot schoren en van steigerbuizen tot opslagsystemen. Neem gerust een kijkje door ons onderstaande aanbod en vindt het materiaal dat u nodig heeft.

Wij doen alles voor de bouwplaats

U geniet bij ons van een unieke service. We beschikken namelijk over meerdere shops en hebben daardoor een enorm assortiment. U kunt uw winkelmandje ook gewoon meenemen over alle shops. Wij garanderen hoe dan ook een betrouwbare en snelle bezorging door heel Nederland. Daarnaast hanteren we een gratis verzending bij besteding vanaf €300,-. Daaronder betaalt u €12,50 aan verzendkosten. Daarbij is het voor bedrijven mogelijk om op rekening te kopen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Ook als u nog verdere vragen heeft over andere producten, zoals onze bouwhekken.

Meer

Steigermateriaal & Ondersteuningsmateriaal Er zijn geen producten in deze categorie.